01-05-2014

Promotiedag Logistiek & Transport Rivierenland

 

Doe mee op 15 mei 2014


Innovatief transportsysteem Wil je planningen maken op de computer? Of zie je jezelf achter het stuur van een vrachtwagen met oplegger? De Promotiedag laat zien wat de sector transport en logistiek in de regio Rivierenland te bieden heeft. De Promotiedag is op donderdag 15 mei 2014. Locatie: Bouwmensen, pand Revabo, Poppenbouwing 3 in Geldermalsen. Je komt binnen in een ruimte met kramen van regionale instellingen, bedrijven en scholen. Deze organisaties vertellen alles wat je moet weten over opleidingen, banen en subsidiemogelijkheden. Er zullen veel activiteiten zijn waar je aan kunt deelnemen, zodat je een goede indruk krijgt van wat werken in de transport en logistiek inhoudt. Ga je naar buiten, dan zie je een gevarieerde verzameling transportmiddelen. Ook hier kun je zien dat transport en logistiek meer uitdaging biedt dan je denkt. Te voet of per bus ga je naar één van de bedrijven waar je een rondleiding met begeleiding krijgt.

 

Het programma op donderdag 15 mei 2014

- 08.30 – 15.30 uur is gereserveerd voor scholen die zich vooraf hebben ingeschreven. Zij krijgen een rondleiding met begeleiding bij één van de bedrijven die de deuren speciaal voor ons opent.
- 16.00 – 18.00 uur is voor overige belangstellenden. Iedereen is dan van harte welkom. Voor meer informatie zie ook de website www.logistiekrivierenland.nl