Skip to content Skip to footer
EDI

Electronic Data Interchange

EDI, oftewel Electronic Data Interchange, is een systeem voor het digitaal uitwisselen van informatie tussen twee partijen. Dat wil zeggen dat het gebruik van EDI u in staat stelt om, via de digitale snelweg, de benodigde informatie te versturen en te ontvangen.

Afhankelijk van het aantal zendingen en de frequentie, kan Mol Cargo u meerdere EDI oplossingen aanbieden. EDI zorgt voor een veilige overdracht van informatie en werkt tijdbesparend voor zowel u als voor ons.

EDI

E-Shipment

Ons E-Shipment systeem is een voorbeeld van EDI. In dit geval een web-based oplossing, waardoor u gratis en zonder installatie meteen en overal aan de slag kunt gaan.

Met E-Shipment worden de zendingen digitaal aan ons softwarepakket aangeboden. Door de directe koppeling met ons IT systeem, kunnen de opdrachten automatisch worden verwerkt. Door het gebruik van E-Shipment wordt het zendingsproces efficiënter, beter beheersbaar en controleerbaar.

EDI

Meer informatie over EDI

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van EDI en hoe het u tijd kan besparen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij Mol Cargo. Hij/zij kan u hier meer over vertellen en brengt u graag in contact met onze ICT afdeling.