Warehousing

Motorstalling

Bent u op zoek naar een veilige opslagruimte voor uw motor of quad? Met de klasse 4 beveiligde motorstalling van Mol Cargo bent u gegarandeerd van een zorgeloze stalling van uw geliefde motor. Voor zowel korte als lange termijn (zoals bij winterstalling) kunt u gebruikmaken van ons speciaal voor motoren ingerichte warehouse, waar uw motor of quad tegen alle weersomstandigheden en ongewenste indringers is beschermd.

Openingstijden

Op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur heeft u altijd toegang tot de motorstalling. Vanwege de 24/7 klasse 4 beveiliging van de opslagruimte, dient u echter wel van tevoren een afspraak te maken en betreedt u onder begeleiding van één van onze medewerkers de motorstalling.

Prijzen motorstalling (incl. BTW)

Voor de motorstalling hanteert Mol Cargo de volgende prijzen:
  • Korte termijn stalling (korter dan 3 maanden) - vanaf € 35.00 per maand.
  • Lange termijn stalling (3 maanden en langer) - vanaf € 30.00 per maand.
De huur van de motorstalling is maandelijks (voor het begin van een nieuwe maand) opzegbaar. Bij lange termijn stalling is de huur na de eerste 3 maanden per maand opzegbaar.

Meer informatie of afspraak maken

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze motorstalling of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.


Lees ook ons nieuwsitem over 5 tips voor de winterstalling van uw motor.
 

Neem contact op


Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Opmerking