Skip to content Skip to footer
Specialisatie

Innovatief in motor- & scootertransport

Sinds er in 1987 werd gestart met de transport van motoren en scooters, is dit transportsegment uitgegroeid tot de specialiteit van Mol Cargo. Al vanaf het begin hebben wij ons ingezet voor vernieuwingen, om de efficiëntie van het transport te maximaliseren.

Onze inzet heeft uiteindelijk geresulteerd in het ontwerp van een innovatief transportsysteem, waardoor motoren en scooters niet meer verpakt dienen te worden vervoerd. Dit systeem werkt ruimte- en kostenbesparend, waardoor meer motoren en scooters in onze dubbeldekstrailers kunnen worden getransporteerd. De voertuigen worden middels wielklemmen vastgezet, waardoor we 36 motoren of 80 scooters per transport kunnen vervoeren.

Door onze vooruitstrevende houding in het motor- & scootertransport, hebben wij van diverse importeurs en fabrikanten het volste vertrouwen gekregen om het transport van hun scooters en motoren te verzorgen. Dit resulteert in het transport van gemiddeld 100.000 eenheden per jaar door heel Europa.

Specialisatie

Motor- & scooteropslag

Naast transport verzorgen wij ook de opslag van motoren en scooters. Door een speciaal ontworpen opslagsysteem, kunnen wij in onze warehouses de eenheden veilig en efficiënt opslaan.